Νέα & Δημοσιεύσεις

Δήλωση Παναγιώτη Χριστόφα για τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στα Ιωάννινα, ολοκληρώθηκε με πρωτιές και εξαιρετικές παρουσίες των Λέσβιων αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος.

Τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά, στην Όλγα Φιάσκα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 10,000 βάδην και για την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ, στη Μαρία Κάσσου για τα δύο χάλκινα μετάλλια στα 1500μ και στα 3000μ, στον Στέλιο Βουγιούκα για την 5η θέση στα 10,000 βάδην, στη Φωτεινή Ρουμελιώτη για την 8η θέση στα 400μ με εμπόδια, στη Μαρία Μπαρέλλη για την 8η θέση στα 3000μ και την 9η θέση στα 1500μ, στον Μιχάλη Κολώνα (από την Λήμνο) για την 9η στα 800μ. και στην Πλωμαρίτου Ευστρατία για την 10η στα 800μ.

Οι εμφανίσεις τους και οι επιδόσεις τους είναι διπλά και τριπλά επιτυχημένες καθώς μεγάλο μέρος της προετοιμασίας τους πραγματοποιήθηκε στην περίοδο της καραντίνας υπό αντίξοες συνθήκες, γεγονός που λειτουργεί αθροιστικά στις μη κατάλληλες συνθήκες που οι αθλητές και αθλήτριες των νησιών μας προπονούνται.

Τα παιδιά αυτά, οι αθλητές μας αξίζουν καλύτερη διαχείριση και αθλητικούς και προπονητικούς χώρους που να παρέχουν όλες τις προϋποθέσεις για ήρεμη και συγκεντρωμένη προπόνηση. Χώροι που εκτός από τους δικούς μας αθλητές θα μπορούσαν να φιλοξενούν και πανελλήνιες διοργανώσεις.

Τα παιδιά αυτά είναι από μόνα τους η τρανή απόδειξη ότι η θέληση παρακάμπτει όλες τις αντιστάσεις και τις δυσκολίες.

Είναι το ζωντανό παράδειγμα για όλους μας για να ακολουθήσουμε και να τους βοηθήσουμε, να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να δείξουν τον δρόμο και σε άλλους αθλητές, ώστε ο κλασικός αθλητισμός όχι μόνο να έχει συνέχεια αλλά κυρίως μέλλον. Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στα κατορθώματα των παιδιών. Η έμπρακτη ευχαριστία μας θα είναι όταν καταφέρουμε να τους δώσουμε γήπεδα και προπονητικά κέντρα αξιώσεων.

Συγχαρητήρια παιδιά και μη σταματήσετε πουθενά…