Νέα & Δημοσιεύσεις

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Λήμνο

Στη Λήμνο πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας. Κατά την παραμονή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και φορείς, να συζητήσει μαζί τους, να συνδιαμορφώσει και να επικοινωνήσει τις θέσεις του συνδυασμού του.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Επικοινωνούμε το μήνυμά μας, αυτό της συμμετοχής σε κάθε άκρο του Βορείου Αιγαίου. Συμμετοχή και αλληλεπίδραση, όμως, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου. Οι ακρίτες της Λήμνου μας αφιέρωσαν χρόνο, το χρόνο τους, και μας μετέδωσαν την αγάπη τους γι’ αυτό το τόσο μοναδικό νησί!»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, με τον Αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Μούδρου, Σαράντη Πανταζή, με τον Έπαρχο Λήμνου, Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” Παλαιολόγο Κυριαζή, ενώ επισκέφθηκε και το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου, το Νοσοκομείο Λήμνου και το Σωματείο Εργαζομένων, Υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Ηφαίστου, που εκπροσωπεί τη Λήμνο στην Basket League, απέναντι στην ΑΕΚ.